High-Tech: „25 YEARS OF QUATTRO“

?no je to tak, quattro pohon je tu už 25 rokov. Firma Audi sa rozhodla osláviť toto výročie reklamou, ktorú videl určite každý. Ja sa budem venovať práve tejto reklame. Účinkuje v nej Audi A6 4,2 QUATTRO a o čo v nej ide? A6 sa driape na skokanský mostík vo Fínsku-reklama tak aj začína. Iste ste si mysleli, že je to nezmysel, spočiatku aj ja, až kým som si v Annual Report 2005 neprečítal, že to bolo skutočné!

SESUL?K 2006

Presne to isté sa udialo pred 25 rokmi, keď sa na mostík štveralo Audi 100 CS. Všetko bez použitia špeciálnych efektov a „zlepšovákov“, ktoré by vytiahli auto až hore. V najnovšej reklame účinkuje už spomínaná A6. A6 stúpala bez akýchkoľvek problémov 60km/h a odolávala stúpaniu 80%, všetko bolo zachytené na kameru z helikoptéry. Za deväť sekúnd sa dostala až na vrchol, ktorý je 47 metrov nad zemou. Treba ešte dodať jednu podstatnú vec a to, že auto malo obuté pneumatiky s hrotmi.

Web: www.quattro-moments.com

One Comment on “High-Tech: „25 YEARS OF QUATTRO“

  1. audı quattro hayranıyım lütfen bana resım ve vidolarını yollarsanız cok memnun olurum tesk edrm saygılarımla türkiye murat tuncay

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *