Style: Powerdesk počítač, alebo stôl?

[kml_flashembed movie=“http://www.sesulak.skiinfo.sk/obrazky/powerdesk.swf“ height=“260″ width=“450″ /]
Mal som to zaradiť do sekcie Style, DEW alebo AHA? No nakoniec som sa rozhodol pre zaradenie tohto výdobytku designu do sekcie Style, pretože ide o úzkoprofilový tovar, ktorý je určený len úzkej skupine zákazníkov.
Nadpis je na mieste, pretože ide doslovne o počítač zabudovaný do stola. Sú rôzne verzie a na obrázkoch máte možnosť vidieť limitovanú edíciu, vydanú pri príležitosti Majstrovstiev sveta vo futbale.
Počítač je vybavený 19? LCD monitorom, ktorý sa pomocou diaľkov?ho ovládania vysunie a skryje za 10 sekúnd. Počítač do stola je od firmy Hewlett Packard, pričom špecifikácia sa určuje až pri objednávke. Ďalej obsahuje DVD/CD napalovačku, televíznu kartu a všetko, čo má poriadny počítač obsahovať.
Čo by to bolo za Powerdesk, vyrobený pri príležitosti Majstrovstiev sveta vo futbale, keby nemal poriadnu audio sústavu a box na chladenie piva? Tento to všetko spĺ?a, a preto má vo výbave malú chladničku na 4x 0,5L nápoje a audio sústavu s výkonom 320W, všetko pekne zabudovan? do stola.
Takže ak vás už nudí šedá skri?a a kopa káblov po stolom, tak si objednajte Powerdesk World Cup 2006, má to však jeden háčik a tým je cena (viď nižšie).

Cena: £8000-základná, cca. 440 980 SK

Web: Powerdesk World Cup 2006

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *