Téma: 9 rád čo si zobrať zo sebou na festival

Sesulák číslo 5

A je to tu! Teplo, voda, hudba, baby (pre baby chlapi) a samozrejme festivaly. To aby sa festival nepremenil na peklo na zemi namiesto neba, záleží len na vás – teda nie vždy ;-).
Tu sú rady, čo by vám určite nemalo chýbať na festivale:
#1 SPAC?K Možno si poviete, že spať na festivale nebudete, ale človek nikdy nevie hlavne po litroch piva cez de? a v noci. Má to aj svetlú stránku: možno prídete s niekým ďalším domov.
#2 TOALEŤ?K Alebo toaletný papier, používate na festivale po väčšinu času.
#3 IZOLEPA Izolačná páska sa zíde určite, či už na priväzovanie nejakej holky (LOL), alebo na diery v stane. Prakticky sa zíde na kopec vecí.
#4 LIEKY PROTI BOLESTI Množstvo piva kombinovaného s hlukom a slnkom, môže spôsobiť okrem bolesti hlavy aj iné vážne problémy.
#5 KARIMATKA Karimatka (podložka na spanie) je nevyhnutná hlavne pri spaní v stane.
#6 VRECKOVÝ NOŽÍK Je trochu mimo hovoriť ľudom aby si zobrali vreckové nožíky na festival., ale v skutočnosti môže byť veľmi užitočný, keď už nič iné tak aspo? máte vývrtku.
#7 KONDÓMY Ak nemáte kondóm ste „looser“. To isté platí aj pre ženy.
#8 ŠTUPLE DO UŠÍ Už ste niekedy počuli o chorobe Tinnitus? Tak je to staré známe bzučanie v ušiach, osobne to veľmi dobre poznám, hlavne po noci strávenej na techno stage. Malé vecičky v ušiach vás môžu zachrániť pred životom v agónii.
#9 VRECIA NA ODPADKY Zabaľte si všetky veci do plastikových odpadkových vriec ak ich chcete mať suché v prípade dažďa. Vrecia na odpadky fungujú proti dažďu tak dobre, ako kondómy proti vírusom.

Zo stránky www.magwerk.com preložil a doplnil Marek.

One Comment on “Téma: 9 rád čo si zobrať zo sebou na festival

  1. Pingback: asdf.sk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *