Téma: Prenájom víl

Bel HaAk ste sa už niekoľko krát presvedčili o tom, že cena za dovolenku „all inclusive“ je značne nadhodnotená a realita sa nepribližuje katalógu, ani keby ste sa na ?u pozerali cez začiernené sklo, tak práve vám je určená dovolenka v luxusných vilách po celom svete.

Kým „bežní“ turisti sa tlačia v preplnených hoteloch, človek, ktorý sa vyzná (a hlavne na to má) si zvolí dovolenku takú, aby sa nemusel pri ra?ajkách, obede, pri bazéne a pri večeri, stretávať nie s vždy príjemnými ľuďmi. Presne pre takýto typ ľudí je určená dovolenka v prenajatých vilách vo vychytených lokalitách po celom svete.

Stránkou, ktorá sa zaoberá prenájmom luxusných a ešte luxusnejších víl je LaCURE Villas. Nájdete tu naozaj exkluzívne vily, ktoré vám zaručia špičkový oddych. Takmer všetky vily majú v ponuke aj personál, ktorý sa o vás bude patrične starať. V ponuke sú vily, nachádzajúce sa v Karibiku, Thajsku, USA… K ponúkaným vilám patria aj tie, v ktorých sa už niekedy nakrúcali filmy, napr. James Bond – vila kde bol natočený prvý diel, v ktorom bol uvedený aj nový typ plaviek.

Iste je to všetko pekné, ale koľko takýto špás stojí? No veru vily sa dajú zohnať aj od $550 na noc plus jedlo a pitie, ale tie najluxusnejšie stoja od $3000 do $11000 aj viac na noc, pričom sa obvykle požaduje rezervácia minimálne na 2 týždne a cena je fixná, nerozhoduje obsadenosť vily, čo pri najväčších môže byť 10 a viac ľudí.

Web: www.lacurevillas.com

One Comment on “Téma: Prenájom víl

  1. Pingback: asdf.sk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *