Style: Biomega Boston

Biomega Boston Biomega je dánska firma, ktorá sa zaoberá výrobou bicyklov pre dopravu po meste. Ide o celkom dobre zabehnutú firmu, o čom svedčí aj fakt, že v spolupráci s firmou Puma vyvinuli bicykel – Puma Bike. V podstate ide o Biomegu Boston, len v dizajne Puma. Keďže na tejto stránke sa nepíše o obyčajných veciach, nebude tomu inak ani pri tomto bicykli.
Biomega Boston je vo svojej podstate obyčajný bicykel bez prehadzovačky, hlavne kvôli funkcionalite. Je to mestský bicykel s pevným rámom, s hladkými pneumatikami a pohodlným posedom. To čo ho robí zaujímavým a výnimočným je jeho rám. Ten sa totiž skladá zo zámku. Zámok je po uzamknutí pevnou súčasťou bicykla a pri jeho poškodení je nemožn? na bicykli odísť. Mimo toho, že sa s ním nedá odísť, nemusíte so sebou nosiť zámok. Ďalšou výhodou bicykla je, že po zložení zaberá len 50% svojej veľkosti, oproti nerozloženej verzii. Čiže bicykel môžete so sebou zobrať do metra (aj keď ešte na Slovensku nie je :)), autobusu či kancelárie.
Biomega Boston má ešte kotúčov? brzdy na oboch kolesách a je možn? k nemu objednať stojan, nosič a gumený držiak.

Cena: $799, cca. 25600 SKK (pričom sa dá objednať aj na Slovensko)

Web:
Biomega

3 Comments on “Style: Biomega Boston

  1. Pingback: asdf.sk

  2. heeej hello…co mam robit ked chcem tento bike???kde sa da objednat ak sa da…

  3. Čau,
    Najbližší obchod je vo Viedni. Výrobca na stránke píše, že sa dá bike objednať aj cez nich – treba si to zistiť cez ich email, ktorý nájdeš na stránke „Get in Touch“. Myslím, že nebude problém ;) (platí sa bankovým prevodom).

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *