Bugatti Configurator

Bugatti Veyron 16,4
Názov hovorí za všetko. Stránka je o konfigurovaní Bugatti Veyron 16,4. Pravdupovediac konfigurovať niečo na aute, v ktorom stojí magnéziová páčka pod volantom cca. 250 000 SKK (každá samozrejme) je obtiažne. Preto sa dá na stránke konfigurovať maximálne farba exteriéru a interiéru, ale aj tak stojí stránka za zmienku. Farby sa ihneď po vybratí zobrazujú na 3D modeli, ktorý si môžete prezerať z rôznych uhlov.
K ďalším vecičkám patrí prezeranie si technológii na podstránkach, okorenených demami, fotografiami a detailným popisom danej technológie. Najviac ma upútala stránka o motore, kde si môžete vypočuť, ako znie 1001 koní. Teda poviem, že stádo je to pekne divoké a predstava, že by ste to túrovali niekde na semafore vedľa vytuningovanej 206-stky, vám so 100% istotou naženie zimomriavky na-minimálne-chrbte. Ak máte subwoofer tak to pekne vypeckujte a mama sa zľakne, že sa trhá prádlo v práčke :-).

Web: Bugatti Configurator
Stránka programu, ktorý beží na BBC, kde nájdete skoro 9 minutový test tohto auta BBC/TopGear kliknite na – Watch our top clips, a na stránke videí zvoľte „Supercars“ a vyhľadajte (je prvé…) Bugatti Veyron. Potrebný je Real Player.

2 Comments on “Bugatti Configurator

  1. Pingback: asdf.sk

  2. Pingback: SESUL?K II E-ZINE » Blog Archive » Bugatti Veyron pri rýchlosti 407 km/h

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *