BIG BANG!: Bang & Olufsen BeoSystem 3

[kml_flashembed movie=“http://www.sesulak.skiinfo.sk/obrazky/olufsen.swf“height=“200″ width=“450″/]
Názov vzniku vesmíru som si nevybral náhodou. S touto vecičkou si totiž vytvoríte vesmír doma, a dokonca ho budete môcť aj ovládať. Keďže firma Bang & Olufsen nie je výrobca spotrebnej elektroniky pre domácich kutilov, je jasné, že ani tento produkt nebude ovládať len tak hocičo.
BeoSystem je navrhnutý tak aby ste mohli ovládať nie jeden, ale hneď dva systémy domácej zábavy. Povedzme, že máte na jednej stene plazmu a na druhej projektor obidva vybavené patričnými AV systémami a k tomu slušnú zbierku diaľkových ovládačov. Pre BeoSystem nie je problém zvládnuť naraz obidva, škoda, že neservíruje aj pukance.
BeoSystem je vybavený dvomi DVI výstupmi, štyrmi HDMI vstupmi, aby ste mohli jednoducho managovať dáta zo svojich high-endových prístrojov. Systém je schopný ovládať dva plnohodnotné 5.1 systémy domáceho kina (jeden pre plazmu, druhý pre projektor), alebo špičkový 7.1 systém, s dvoma subwoofermi a konektormi pre 12 reproduktorov (to už sa začína hanbiť aj systém v IMAX-e ;)). Používateľ si môže prepínať medzi dvoma zdrojmi podľa ľubovôle, pričom je (ako inak) zabezpečená špičková kvalita každého z nich. Celkový počet 70 vstupov/výstupov, zaručuje, že nezáleží, čo na?ho hodíte, so všetkým si hravo poradí.
Nielen zvuková ale aj obrazová stránka prístroja je patrične vyspelá. BeoSystem3 automaticky optimalizuje kontrast a jas podľa svetelných podmienok v miestnosti, naviac ho pomocou portu RS232, ho môžete zapojiť aj na váš domáci riadiaci systém, takže s ním budete môcť trebárs ovládať žalúzie
Zaujímavé, že? No cena je tiež astronomická.

Cena: $7,700, cca. 227 000 SKK

Web: Bang & Olufsen

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *