Nike +: Udáva tempo

Nike Plus
A zdá sa, že nie len vo svete športu. Kombinácia bežeckých tenisiek s prehrávačom iPod… budúcnosť? Nie realita. Čo k tomu potrebujete: senzor do tenisky, iPod a prijímač signálov z tenisky. Zostava sa skladá z malého senzora (veľký asi ako SIM karta), ktorý sa zasunie do tenisky pod vložku, prijímača signálov, ktorý je zasunutý v iPod-e a samotný iPod. Hudbu na behanie si môžete stiahnuť zo špeciálnej sekcie na iTunes, nastavíte svoj profil na stránke Nike Plus, nahráte to všetko do iPod-u a ste pripravený na beh. Stránka Nike Plus, obsahuje aj tzv. „inspirational mixes“, niečo ako tracklisty známych športových osobností ako Lance Armstrong, Paula Radcliffe…

Nike Plus
Počas behu vás iPod informuje prostredníctvom displeja a hlasu (podobne ako pri navigačnom systéme) o tempe a dĺžke behu v míľach. Všetko môžete prostredníctvom stránky Nike Plus nahrať na internet a podeliť sa tak so svojim výkonom s ostatnými bežcami.
Kompletný program Nike Plus zahŕ?a samozrejme aj adekvátne oblečenie, ktoré je pripravené skryť iPod a kábel tak, aby vás nerušil pri behu.

Cena: $258, komplet aj s iPod nano 1GB, tenisky a Nike+. cca. 8256 SKK

Web: Nike+, Apple iPod + Nike

3 Comments on “Nike +: Udáva tempo

  1. Pingback: asdf.sk

  2. Pingback: SESUL?K II E-ZINE » Blog Archive » Špičková technológia: Teniska Nike Air Max 360

  3. Pingback: SESUL?K II E-ZINE » Blog Archive » Nike+ Súboj: EÚ vs. USA

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *