Sony MYLO

Sony MYLO
Sony MYLO (skratka my life online), je novinka od Sony. Je to malý handheld komunikátor s WiFi. Produkt prichádza s integrovanými službami ako Google Talk, Skype a Yahoo! Messenger. Do predaja bude uvedený v USA septembri, či aj v Európe sa mi nepodarilo zistiť. Produkt je navrhnutý pre ľudí, ktorí využívajú instant messaging a sieť v ich bežnom živote. K hlavným funkciám patrí už spomínané WiFi, chatovanie, telefonovanie cez Skype, prehliadanie internetu, posielanie e-mailov, prehrávanie videa, obrázkov a počúvanie hudby.
MYLO je dosť malý nato, aby sa vám vošiel do vrecka a jeho zaguľatené telo obsahuje QWERTY klávesnicu, ktorá je vysúvateľná. Novinka je samozrejme vybavená LCD displejom s uhlopriečkou 2,4 palca (cca 6cm).
MYLO sa naštartuje za pár sekúnd po zapnutí pričom sa objaví „Whats up“ okno, ktoré umož?uje mať uložených až 90 obrázkov ľudí, s ktorými najčastejšie komunikujete a s 9 profilmi na každého si už naozaj môžete zvoliť takú komunikáciu, aká vám práve vyhovuje.
Okrem toho, že môžete prezerať web stránky, môžete počúvať aj hudbu a k tomu slúži 1GB integrovaná flash pamäť. Prehrávač podporuje formáty ako ATRAC, MP3 a WMA, pričom ich môžete počúvať aj pomocou vstavaného reproduktora. Samozrejmosťou je podpora MPEG-4 videa a možnosť ukladania obrázkov vo formáte JPEG.
Sony MYLO
Pamäť sa dá jednoducho rozšíriť pomocou pamäťovej karty Memory Stick Duo. K ďalším funkciám patrí detekcia iných MYLO, pričom si s nimi môžete cez WiFi vymie?ať playlisty, alebo streamovať hudbu.
Prístroj je vybavený lithium-ion batériou, ktorá podľa výrobcu vydrží 45 hodín prehrávať hudbu, 7 hodín chatovania a prezerania webu a 3 hodiny telefonovania. K ďalšej výbave patrí mikrofón, stereo slúchadlá, USB kábel a neoprénový obal.

Cena: $350, cca 11200 SKK

Web: sony.com/news

One Comment on “Sony MYLO

  1. Pingback: asdf.sk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *