Idiot v bare = Vyhadzovač v Stepse

Článok bude ako iste tušíte o silnom a hlúpom vyhadzovačovi, ktorý sa vyskytoval v piatok (3.11.) v jednom z lepších barov v TN, v Stepse. Skúsenosti aj pocit som mal z tohto baru, až do piatku minulého týžd?a, celkom dobrý. Je to jeden z tých barov, kde sa DJ aj vyzná, a nepúšťa len to, čo sa práve hrá v hitparádach a aj atmosféra v ?om je dobrá.

Na akciu som sa chystal už dlhšie, keďže nie som vymetač barov, ale zas nie nejaký „domased“, aby ste si nemysleli.

Zábava sa začala okolo 21:00, keď sme sa zišla celá partia ( 3 ľudia :-) ). Inak v ten de? bolo v bare mimoriadne málo ľudí, čo bolo spôsobené asi zimou vonku. Pri príležitosti mojej oslavy úspešnej štátnice sme si objednali niekoľko šampusov a po nich aj nejaké víno (fľaše). Zábava sa rozbehla celkom slušne o čom svedčil aj fakt, že kamarát, ktorý je parketový lev, sedel celý čas pri stole – veď vlastne nebolo ani s kým tancovať :-).

Iste uznáte, že po tom čo sme popili sa začalo bratovi a kamarátovi driemať. Nič to, hovorím si, pôjdeme domov. No v tom prišiel vyhadzovač, ktorého som tam mimochodom videl prvý raz, zdrapil brata a bez upozornenia ho niesol von (pričom mohol ísť v pohode aj po vlastných). Tí, čo tento bar poznáte viete, že sú tam schody, nie veľa, ale predsa sú. No samozrejme, že vyhadzovač sa netrápil s tým, že by brata nechal aby sám zišiel zo schodov, ale ho z nich sotil dole. Ešteže brat nie je žiadna 60kg „srágora“ , pretože pád sa mohol skončiť minimálne so zlomeninou. Túto vec sme na mieste neriešili, pretože by sa do nás pustili aj jeho kolegovia, ktorí vyberajú vstupné a ani som nemal chuť sa biť s takými inteligentami.

Keď som si preberal, čo všetko sa mohlo stať, prechádzal ma mráz po chrbte. Je zaujímavé, ako sa taký chudák, ktorý si horko ťažko spočíta percentá max. váhy pre opakovania v posilovni, rád vyvršuje na nevinných ľuďoch. Mal šťastie, že sa nič nestalo, pretože by mal ( a pravdepodobne nielen on) veľké problémy.

Je smutné, že bar, v ktorom stojí vstup 100 Sk, z čoho je 50 konzumné ( čo je v tomto bare tak akurát na jedno fľaškové pivo) zamestná tupca, ktorý sa nevie ovládať.

6 Comments on “Idiot v bare = Vyhadzovač v Stepse

  1. Pingback: vybrali.sme.sk

  2. no toto je slovenska specialita,zamstnat dbilnych vyhadzovacov,majitel si zrejme neuvedomuje ,ze tymto straca,…no nic hadam sa to po case zmeni.

  3. sa spamatajte! vyhadzova ma v naplni prace vyhodit cloveka ktory pije a nevie pit! keby ho tam nechal a zacal by podjebavat do ludi tak zase by bol navine len vyhadzovac!sa kus uvedomte a ty ked si taky mudry tak si to vykusaj robit sam!!!!!!!!!!!

  4. Nie kazdy vyhadzovac je agresivny a nenavistny clovek.Robim biletara po discotekach v malom meste na vychodnom Slovensku asi 9 rokov.Za ten cas som mal mnoho konfliktov,ktore som musel riesit.Ale myslim si,ze som za tych 9 rokov neublizil nikomu,kto si o to nekoledoval a nebol by si to zasluzil.Kazdy ma pravo zabavat sa,ale kazdy by sa mal spravat ako clovek aj po 10 poharikoch.Ja osobne alkohol nepijem,aby som riesil problemi vzdy s triezvou hlavou.Naozaj vyhadzovac nie je nadclovek,ale nervi ma kazdy len jedny.

  5. Ked som bol v zahranici- v lepsich podnikoch na par diskotekach, este ako student, citil som sa tam bezpecne aj vdaka vyhadzovacom. Ti boli ale uplne odlisni od tych nasich. Obleceni v tmavych oblekoch a koseli, velmi slusni, netvarili sa ako vrahovia a nikdy som ich nevidel bezdovodne niekoho napadnut. Naopak, boli ovela zhovievavejsi k ludom, co uz mali nieco vypite, pretoze si uvedomovali, ze zakaznik sa tam prisiel zabavit, plati si za to a pokial vylozene nerobi bordel, nie je dovod s nim zaobchadzat hrubo. Samozrejmstou bolo tiez, ze Vas pri vstupe prehladali, takze sa nemohlo stat, ze sa tam bude niekto ohanat zbranou, ako to obcas vydavam tu. Nervy ma mozno kazdy len jedny, ale vyhadzovaca by mal robit clovek, ktory sa vie ovladat a nervy drzat na uzde :)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *