Markíza s Obchodníkom potešila

Ani neviem, kedy som naposledy pozeral v televízii film. Väčšinou si pustím nejaký z DVD, alebo sa vŕtam na internete. Včera som urobil výnimku, pretože film Obchodník so smrťou som ešte nevidel a počul som na? len samú chválu. Neoľutoval som. Výborný film, ktorý vysielajú komerčné televízie raz za rok aj to hlboko do noci, stál zato. Komicky však pri tomto type filmu pôsobili reklamy, kde to dievčatá idú robiť prvý raz, všetko za 300 a pracie prášky, ktoré vyperú aj tie najhoršie fľaky. To je dôvod prečo filmy v komerčných televíziach nepozerávam.

Teraz stačí počkať pol roka na ďalší dobrý film.

4 Comments on “Markíza s Obchodníkom potešila

  1. Presne o tomto filme mi vravelo uz par znamych, ale ja som to samozrejme presvihol :( Skusim pozriet niekde na nete, ked aj ty vravis, ze to stoji za to.

    A preco cakat na dobry film az pol roka? Nepozeras „klubove filmy“ na ceskych televiziach? Napr. na CT2 zvyknu davat zaujimave filmy – vacsinou v originalnom zneni s titulkami. Tiez mi kamos hovoril nedavno o filme Singles, ktory isiel nieco po polnoci na Prime. Dobre filmy bezia aj v nasich televiziach, akurat si treba dat pozor kedy co davaju ;)

  2. Klubovky obcas pozriem, najnovsie ma pobavil film Kukuška na STV2, bol naozaj dobry. Dobre filmy bezia obcas (ak myslim na komercne TV) a vacsinu som aj tak uz videl. Ale slagre typu Slnko, seno…, Fantomas atd., si rad poziem, uz som ich videl asi 300-krát. :-)

  3. Tak som už ten film videl :)
    Zohnal som ho cez net, a fakt to za to stálo.
    Miestami dosť krutý film – ale verím tomu, že v určitých veciach mali pravdu. Že ten obchod približne tak mohol fungovať.

    PS: Videl si „It’s all gone Peter Tong“ ? Ja som ten film videl nedávno a dosť ma to dostalo ;)

  4. nn ten film som este nevidel, ale pozrel som si trailery a nejake recenzie a vyzera to slubne.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *