Nu Blaster: Nasierajte okolie

 Dirk Winkel-Nu Blaster

Pamätáte sa na časy, keď sa po sídliskách premávali partie mladíkov a mali na pleciach pustené rádio? Ja si na jednu partiu spomínam a boli to teda poriadny frajeri, pretože mali rádio Condor, obrovský kazeťák, ktorý robil hluk na tú dobu neslýchaný.

Zdá sa, že toto obdobie nenechá spávať nektorým dizajnérom, pretože prichádzajú s kúskami určenými presne na to, čo som popísal vyššie. Jedným z nich je Dirk Winkel, ktorý vymyslel Nu Blaster. Tvar tohto aparátu sa podobá fajke a nie náhodou. Tzv. Veľká hlava totiž poskytuje miesto pre veľký basový reproduktor a zúžená časť slúži ako bass reflex. Z uvedeného sa dá vytušiť, že zvuk bude mať Nu Blaster poriadny.

Čo by to však bolo za zvukový aparát, keby sa nedal pohodlne nosiť. Nu blaster sa najlepšie nosí okolo pása alebo na ramene. Pripojenie na iPod a iné prehrávače je v dnešnej dobe povinnosťou. Ak ste rozhodnutí dať vedieť o svojom hudobnom vkuse aj vášmu okoliu, je Nu Blaster pre vás tým pravým. Je však otázne, či si napr. hudbou od Takaaki Itoh-a alebo Surgeon-a získate kamarátov :-).

Web: www.dirkwinkel.com

Súvisiace články:
:.DEW:.: Boom Bag

4 Comments on “Nu Blaster: Nasierajte okolie

  1. Poviem Ti pravdu, keby mala slečna z obrázku práve pustenú hudbu od Takaaki Itoh-a, dobežím k nej a poviem „Waw, aj tebe sa páči Takaaki!“ :D

  2. Minule som sa smial na jednom cloveku. Typycky rapper oblecenie o 3 cisla vecie, v nohaviciach ako nalozene a siltovku s dlhym rovnym siltom dohora a d toho obrovske sluchadla ako kozmonat. Cela ta kombinacia bola hrozne komicka. Ako sa hybal pri chodzi a s tymi obrovskymi sluchadlami… no jednoducho loool :D. Mal si tam rovno hifi supravu namontovat okolo hlavy…

  3. to Prešovčan: hej ja by som k nej dobehol aj keby mala pustenu Textilanku

    to miro: styl je styl s tym nic nenarobis, niektori to vsak prehanaju

  4. miro: mne tie hip-hopove opice su strasne protivni. vacsinou su to nuly, ktore sa tvaria, ze su machri

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *