Dovolenka na Slovensku nemusí byť nuda!

Presvedčil som sa o tom, keď som strávil týžde? v hoteli v Žiarskej doline. Cykloturistika kombinovaná s výletmi do mesta Liptovský Mikuláš, oddychom pri minigolfe priamo pri hoteli, jazda na letnej bobovej dráhe a túra po Západných Tatrách je tým pravým pre ľudí, ktorí nechcú vylihovať celý týžde? na jednom mieste a trápne obsadzovať lehátka uterákmi pri nejakom mori. Všetky aktivity podrobnejšie rozpíšem v ďalších článkoch, tento bude všeobecnejší.

Jeden poznatok za všetky. Česi na rozdiel od Slovákov objavili krásy Slovenska. Na druhom mieste po Čechoch sú Poliaci a potom Slováci, znie to prekvapivo, že? Ale tí z vás, ktorí sa pohybujete po dovolenkových destináciach viete, že Slováci v návštevnosti Slovenska neraz hrajú druhé, ba niekedy aj tretie husle. Čím to asi bude?

Žeby mali Slováci toľko pe?azí, že dovolenka pri mori každý rok im nerobí problém? To určite nie. Skôr si myslím, že ide o situáciu v spoločnosti, v ktorej sú hviezdami alkoholici a tupci z reality show a dovolenka na Slovensku je prejavom nedostatku pe?azí. Ale to je veľký omyl. Dovolenku na Slovensku môžete totiž prežiť od stanovačky až po ubytovanie v luxusných hoteloch, kde je cena niekoľkonásobne vyššia, ako treťotriedny zájazd k moru. Viem, že to nie je len o cene, ale aj o ponúkaných službách a ich kvalite. Slovensko však v tejto oblasti urobilo výrazný skok vpred.

Po tomto krátkom nav?adení napíšem nejaký ten článok aj o zážitkoch, ktoré som spomenul v prvom paragrafe.

One Comment on “Dovolenka na Slovensku nemusí byť nuda!

  1. No ale nie všade to na Slovensku vyzerá pre turistov dobre. Mnohé turistické oblasti sú naopak na tom veľmi biedne. Ale naozaj to nemusí byť všade tak.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *