It is known that the effect of Ambien works more effectively with women and old patients. Remember, Ambien is strictly prohibited for those who are under 18 years old. https://www.expressmodels.co.uk/page/ We have also ensured that the payment procedure on our website is safe to be performed. Our credit card information will not be kept or used anywhere.

360 Stup?ová panoráma z Ostrého Roháča

 Panoráma Ostrý Roháč, Západné Tatry, Roháče

Tento 360 stup?ový pohľad z Ostrého Roháča (link je pod článkom) dáva presnú informáciu o vzdialenostiach, ktoré sa na mape zdajú byť malicherné. Fotografie, z ktorých je poskladaná panoráma, vznikli počas túry na tento nebezpečný vrchol. Je z neho vidieť takmer celé Západné Tatry, časť Vysokých Tatier a v opare aj Nízke Tatry. Fotografie boli urobené bez statívu na fotoaparáte Panasonic Lumix TZ1 za polojasného počasia, preto ospravedľnte nerovnováhu jasu na niektorých fotografiách.

Ak máte podobné fotky neváhajte a pošlite mi ich na mail (je na stránke „O autorovi“), prípadne linky na ne, aby ich mohlo vidieť čo najviac ľudí.

Web: Panoráma z Ostrého Roháča

3 Comments on “360 Stup?ová panoráma z Ostrého Roháča

  1. Ivan: paradne panoramy…, ten Jungfrau z Kleine Scheidegg nema chybu. Sa mi vybavili spomienky, ked som tam bol na vylete este z gympla.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *