Byť „svetový“ po Slovensky

Na Slovensku je taký zaujímavý trend, že všetko, čo je dobré sa časom mení k horšiemu. Stalo sa tak aj s viacerými reštauráciami v Trenčíne. Tá posledná, do ktorej sme sem-tam chodili celá rodina a robili tam vynikajúce steaky (lepší steak na hubách som ešte nejedol) za prijateľné ceny, nie je výnimkou.

Ale čo sa nestalo, majiteľ zrejme so zatieneným mozgom a snahou urobiť v podstate z čistej barovej reštaurácie luxusný podnik, zmenil kompletne menu. Menu je také aké je… no na hovno, poviem to narovinu. Z pár jedál, naozaj je ich len pár, sa nedá vybrať. Vraj to majú byť jedlá, ktoré sa radia medzi „špeciality“. Z menu vypadli steaky, ktorými bol podnik v Trenčíne známy, ale nie zas úplne. Namiesto toho je tam jeden steak, ktorý je drahší a má menšiu gramáž.

Prestretie stolov bolo pekné, to by v pohode mohlo zostať, len neviem prečo sa kompletne zmenilo menu, keď si myslím, že k tomu nebol žiadny dôvod. Personál je (nielen) na trenčianske pomery nadpriemerný.

A ešte dodám, že keď sa chce z klasickej reštaurácie stať luxusná, tak by v nej nemalo hrať rádio s odrhovačkami typu Scooter, ale to už asi majiteľovi nevadí…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *