Sony Ericsson Xperia Mini Pro – Video a audio test na party

Rozhodol som sa vyskúšať, ako si Xperia Mini Pro poradí s hlučným prostredím, konkrétne je to akcia v Klube Lúč a hrá IM Cyber. Prvé 4s (sú z videa vystrihnuté) sa mikrofón prispôsoboval prostrediu a zvuk bol veľmi zašumený, potom bol záznam zvuku na vysokej úrovni, takisto ma prekvapila aj kvalita videa (720p) v tmavom prostredí. Veď posúďte sami:

Prečítajte si aj:
Sony Ericsson Xperia Mini Pro – Skúsenosti s používaním
Nový Sony Ericsson Xperia Mini Pro – Prístupové body a MMS

2 Comments on “Sony Ericsson Xperia Mini Pro – Video a audio test na party

  1. Zdravim ,po zhliadnuti tvojho prispevku o zvuku pri nahravani na xperia mini pro sa chcem opytať či sa to dako nastavuje ten zvuk automaticke vyrovnavanie hasitosti alebo nasavenie mikrofonu pri nahravnai,moja xperia mini pro v hlučnom prostrredi (koncert) nema taky zvuk ako v nahravke ale chrapči zvuk je nepočuvatelny.jedine čo som si všimol pri vlasnostiach nahraneho videa mojim mobilom že zvukove kanaly je len 1(mono) ine xperie videa maju zvukove kanaly 2(stereo).ako by som mohol vyriešiť moj problem zo zvukom ? prehravanie hudby je v poriadku ide iba o nahrate videa v hlučnom prostredi a ten zvukovy kanal mono…dakujem za odpoved pripadne radu ako by sa to dalo vyriešiť….

    • Ziadne specialne nastavenie som nenasiel. Malo by potlacat sum automaticky. Dokonca aj na koncerte Horkyze Slize to fungovalo. Mozno pomoze update firmware, alebo nastavit video na HD, inak neviem v com moze byt problem.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *