Google Analytics

Tak a konečne mám poriadnu štatistiku webu a zadarmo (dúfam, že nadlho). Celý proces netrval ani 1 de?. Keďže celé prihlásenie je založené na pozvaní-invitation-musíte dostať e-mail, v ktorom sa dočítate, kde a čo treba urobiť, aby ste sa mohli zaregistrovať. V správe dostanete aj unikátne ID, ktoré zadáte pri vytváraní svojho Google konta. Trochu ma po vyžiadaní pozvánky „vystrašila“ veta, že e-mail môže prísť až o niekoľko týžd?ov, nakoniec však prišiel za pár hodín.
Google Analytics ponúkajú špičkové monitorovanie návštevnosti webu: od klasických návštev; mapy sveta, kde sú zobrazené mestá, z ktorých návštevníci prišli; až po štatistiku AdWords. Samozrejmosťou sú verzie prehliadačov, Flash pluginov…, to všetko je spracované vo veľmi pekných grafoch (pie chart, bar graph), pričom je možný aj export do Excelu.
Google Analytics ponúkajú adekvátnu (ak nie lepšiu) štatistiku návštevnosti, ako niektoré spoplatnené služby.

Web: Google Analytics

4 Comments on “Google Analytics

  1. Pingback: asdf.sk

  2. no, aj ja som to uz registroval, cca asi tak tri mesiace dozadu, mi prisiel nfo mail od google, kedze som v develop grupe, tak som sa stihol zaradit medzi prvu stotisicku ludi co si to mohli odskusat, mozem potvrdit, ze tieto statistiky su na vysokej urovni a su vhodne pre weby singlovych ludi tak i pre rozne typy e-shopov.

  3. GA je veľmi kvalitná a asi najlepšia free služba na monitorovanie návštevnosti, ale rád ju kombinujem aj z rôznymi inými službami ako napr. toplist, alebo naj.

  4. V lednu sem si pořídil Google Mail – spokojenost
    V únoru sem si napsal o pozvánku na Google Analytics
    V dubnu mi přišla pozvánka na GA
    Teď díky GA měřín návštěvnost vech mých stránek na mém serveru.
    Google RULEEZ!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *