Nokia 8800 Sirocco

 Nokia 8800 Sirocco

Ďalší mobil z kategórie luxusný. Názov edície má mobil podľa horúceho vetra, ktorý vanie zo Sahary ponad Severnú Afriku až k Južnej Európe. Od tohto názvu sa odvíja aj celá filozofia mobilu.
Civilná verzia je dostatočne ?nadupaná?, preto sa limitovaná edícia zamerala na dizajn zov?ajšku a nejak? tie kvalitn? zvuky. Či sa dizajn podaril, to musíte posúdiť sami. Obal tejto limitovanej edície, je kovový (stainless steel). Pri obale však exkluzivita nezostala. Mobil je vybavený zafírovým sklíčkom, ktor? chráni farebný displej s 262 000 farbami.
Všetko vrátane menu je prispôsoben? limitovanej edícii. Čo by to bolo za luxusný mobil, keby nemal svoje vlastn? zvuky. Tento ich má a nie od hocijak?ho ?fidlikanta?, ale od otca ambient štýlu Briana Eno. Ten vytvoril len pre tento mobil zvuky, ktor? korešpondujú s názvom.
Mobil obsahuje 2 Mpix kameru/fotoaparát, špičkov? kovov? telo v dvoch farebných prevedeniach, Bluetooth, kvalitn? zvuky v AAC formáte skomponovan? Brianom Enom, používateľk? prostredie v duchu hesla ?Look and Feel“ (vidieť a cítiť).

Cena: 41399 SKK, dá sa kúpiť aj na Slovensku.

Web: Nokia.com/PressRelease

Podobn? články
Motorola RAZR V3i D&G, mobil zo zlata

2 Comments on “Nokia 8800 Sirocco

  1. Pingback: asdf.sk

  2. Pingback: SESUL?K II E-ZINE » Blog Archive » Mobilný telefón Prada

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *