Orchidea v skúmavke

 Orchidea v skúmavke Predávať cez internet sa dá naozaj všeličo. Napríklad kvet pre tých, ktorým už vyschol aj kaktus. Tak by sa dala nazvať táto nezvyčajná kvetina. Kvet totiž nepotrebuje žiadnu starostlivosť, o všetko sa stará g?l, v ktorom kvet vyrastá. Naviac, skúmavka je sterilná takže nehrozí, že by vám kvetinu začal požierať ukrytý parazit.

Čo keď mu bude skúmavka primalá? Jednoducho ho presadíte do normálneho substrátu a kvet by už mal byť dosť odolný, aby to prežil.

Cena: $30.00, cca. 840 SKK

Web: Uncommongoods.com

3 Comments on “Orchidea v skúmavke

  1. Pingback: vybrali.sme.sk

  2. Ano, dozvedel som sa nieco nove. Ale nebolo to zaujimave, jednym okom dnu, druhym von. Prispevok sa mi nepacil. A tiez sa mi nepaci, ze si ich na vybrali.sme.sk davas sam. Preco to nenechas na inych?

  3. Asi si pekne nastvany, pretoze som si precital clanok o spame na tvojom blogu (budem tykat aj ked neviem preco…)

    Clanky si budem pridavat sam a to z toho dovodu, ze vacsina slovenskych pouzivatelov internetu jednoducho nevie (nie je zaregistrovana) ako vybrali.sme.sk pouzivat alebo sa ho boja pouzivat.
    Ak niekto povazuje moje 3-4 clanky za tyzden za spam, tak asi nevie co to spam je.

    A na margo selfpromoterstva. Moje clanky sa nezobrazuju na titulke ziadnej velkej stranky, na ktorej sa z min. 5000 ludi denne (ak nie viac) urcite najde niekto, kto ten clanok na vybrali.sme.sk prida.

    Sluzbu pouzivam este od cias, ked bolo asdf.sk a je zaujimave, ze sa ozyvaju ludia zo sme blogov, ze si aj niekto iny dovoluje sam pridavat clanky. Skus svoje clanky nedavat na titulku sme blogov a uvidis, kolko ludi tvoj clanok prida…

    a laskavo neurazaj ludi podobnymi vetami: „ked ste taki skuseni, osvedceni a kvalitni, urcite mate medzi svojimi citatelmi nejakych skusenych citatelov, ktori urcite Vas skvely vytvor pridaju, urcite im neunikne, ved vas maju v RSS citackach“

    A mimochodom podla poctu clankov za ktore si hlasoval, by na titulke vybrali.sme.sk, nebolo ani tych 5 hlasov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *