Pohoda 2008

No Pohoda tento rok, to teda bola Pohoda… Opäť sa všetok život presunul na letisko v Trenčíne. Ja budem len veľmi stručný a zhrniem všetko, čo ma zaujalo (okrem interpretov samozrejme). Nebudú ani fotky, ani „mudrovanie“ ohľadom kapiel.

Tento rok mala Pohoda zvláštne čaro. Asi to bolo tým, že naozaj hrozilo, že Pohoda bude prvý krát na letisku na blate, čo by nebolo pre väčšinu návštevníkov, vrátane m?a veľmi v Pohode. Pravda je taká, že v Trenčíne pršalo vo štvrtok až do noci ako „z kanvy“. V piatok sa stal zázrak a vykuklo slnko, ktoré svietilo celú sobotu a v nedeľu ráno vytvorilo krásnu festivalovú dúhu. Dnes (v neďelu), sa zase zatiahlo a poriadne zapršalo. No veru, Michal Kaščák teda musí mať kontakty… :).

Silent Disco – Tichá párty
Úplná novinka na Pohode. My sme ju vyskúšali prvý krát v živote a poriadne sme sa nasmiali. Pri vstupe do stanu sme vyfasovali bezdrôtové slúchadlá s možnosťou regulácie hlasitosti a prepínania dvoch kanálov (dva rôzne mixy). Počas párty totiž každý počúva, čo chce, čo vytvára veľmi smiešne situácie, keď na jednom kanály beží gitarovka a na druhom Dj Tiesto :). No naozajstná sranda sa začína, keď si dáte slúchadlá dole a sledujete ľudí okolo seba, pričom je okolo vás úplné ticho bez hudby :). Vyzerá to ako v blázinci :). Kto to nevyskúšal, môže naozaj banovať a dúfam, že sa silent disco na Pohodu vráti.

Bar v oblakoch
Na túto novinku som sa nedostal, aj keď sme to mali v pláne. Bola totiž pred ?ou šóra ako v Rusku na chleba a ja som nechcel tráviť drahocenné festivalové hodiny státím v rade. Plošina bola pripútaná na vysoký žeriav a čapovali na nej pivo (bolo už v cene a mohli ste vypiť koľko ste vládali). Musel z nej byť krásny výhľad na celú Pohodu, nuž čo, o rok na nej budem.

Tohtoročnú Pohodu sme ukončili stolnofutbalovým zápasom, po ktorom bude jeden člen partie veľmi zle spať aspo? dva týždne ;).

Nedeľná ranná dúha všetko zaklincovala a vytvorila taký gýčový pohľad, že by nejeden organizátor bledol od závisti (dúfam, že ju niekto „cvakol“).

Festival Pohoda, je už dlhé roky festival s veľkým F. Nie je to len skvelým skĺbením hudby a sprievodných podujatí, ale hlavne ľudmi, ktorí na Pohodu chodia, pretože môže byť na festivale headliner aký chce, keď je zlá partia, je to celé o ničom.

Pohoda je Pohoda…

2 Comments on “Pohoda 2008

  1. Tento rok bola Pohoda opäť veľmi v pohode, všetko bolo na jednotku. Silent Disco bola fakt zábava, najmä keď na jednom kanále bežal slaďák od Oasis a na druhom nejaký trance od Davida Guettu :-) Pohoda je neskutočná, myslím, že kto raz na nej bol, nedá na ?u dopustiť.

  2. wou :) skoda ze som v tom silent stane nebol :( znie to super… inak pohoda bola viac nez v pohode :D

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *